Palvelut vanhuksille ja vammaisille

PALVELUT

PALVELUT

Kotisairaanhoito ja kotihoito:

 

Kotihoidon palvelut on suunnattu henkilöille, jotka tarvitsevat apua arkiaskareisiin sairauden tai alentuneen toimintakyvyn takia.

Sinun ei tarvitse jaksaa ja selviytyä yksin, anna meidän auttaa sinua. Me avustamme ruoanlaitossa ja syömisessä, käymme puolestasi hoitamassa ruokaostokset, huolehdimme henkilökohtaisesta hygieniastasi ja järjestämme vaatehuollon. Ehkä kaipaat vain ihmistä, joka kuuntelisi tai haluat lähteä raittiiseen ulkoilmaan, mutta tarvitset siihen avustajan? Vain sinun tarpeesi ovat toimintamme rajoina, joten kerro mitä tarvitset.

Kotisairaanhoidon asiakkaana sairaanhoitajamme neuvovat, ohjaavat ja tulevat sekä asiakasta että hänen omaisiaan koko hoidon ajan. Tuomme sairaanhoitajan palvelut kotiisi, jotta sinun ei tarvitse lähteä asioimaan terveyskeskukseen. Tiivis yhteistyö sinua hoitavan lääkärin kanssa varmistaa, että saat parhaan mahdollisen hoidon ja juuri sinulle tarkoin suunnitellut hoitoprosessin.

Kotisairaanhoito voi olla kertaluonteista tai pitkäaikainen hoitosuhde. Se myös tukee sairaalasta kotiutumisessa.

Kotisairaanhoidon palveluihimme kuuluu mm:

• Haavahoidot

• Lääkkeenjako

• Laboratorionäytteidenotot

• INR-mittaukset

• Verenpaineen – ja verensokerin seuranta

• Rokotukset ja injektiot

• Diabeteksen hoito ja insuliini-injektiot

• Ompeleiden ja hakasten poistot

• Muisti- ja ravitsemustestit

• Katetrin vaihdot ja huuhtelut, avanteiden hoito

• Korvahuuhtelut

• Saattohoito

• Neuvonta

 

Omaishoitajan palvelut:

 

Omaishoitajan työ on äärimmäisen arvokasta, mutta myös uuvuttavaa. Usein jaksaa paremmin, kun sallii itselleen hetken hengähdystauon. Ota siis tunti tai kaksi, ehkä koko päivä aikaa vain itsellesi ja anna meidän pitää huolta rakkaastasi sen aikaa hänen tutussa ympäristössään.

 

Kotisiivoukset:

 

Isot tai pienet kodin siivouspalvelut, aina imuroinnista muuttosiivouksiin. Säännöllisesti sopimuksella tai kertakäyntinä, tarpeesi mukaan. Kysy apua myös pihan- ja puutarhanhoitoon sekä parvekkeen kevät- ja syyssiivouksiin.

 

Asiointipalvelut:

 

Tarvitsetko avustajan mukaan pankkiin, kauppaan tai apteekkiin? Tai ehkä haluat että me hoidamme niissä asioinnin puolestasi? Lähdemme myös mukaasi lääkäriin, kirjastoon tai vaikka teatteriin. Asutpa sitten kotona tai hoivakodissa, voit tilata meiltä asiointipalvelua. Mennään kiireettömästi, sinun aikataulujesi mukaan.

 

Henkilökohtaisen avustajan palvelut:

 

Henkilökohtaisen avustajan turvin vammautunut/ fyysisesti rajoittunut henkilö voi asua kotonaan, hoitaa asioitaan, opiskella ja harrastaa.  Me suunnittelemme  ja toteutamme palvelun jokaisen yksilöllisten tarpeiden mukaan. Asiakas saa kertoa miten, milloin ja missä häntä avustetaan. Henkilökohtaisen avustajan avulla asiakas pysyy paremmin kiinni yhteiskunnan toiminnassa ja normaalissa arjessa.

Kysy meitä myös sijaistamaan omaa vakituista avustajaasi hänen sairastuttuaan tai loman ajaksi. Pääsemme tulemaan apuun jo vaikka samana päivänä.

Olemme erikoistuneet ALS-potilaiden henkilökohtaiseen avustamiseen.

 

Sairaan lapsen hoito:

 

Tarjoamme turvallista ja luotettavaa lastenhoitoapua yllättäviin tilanteisiin tai vaikkapa haemme lapsesi hoidosta sinun aikataulujesi venyessä. Lapsen sairastuttua tulemme apuun ja lapsesi saa sairastaa rauhassa omassa kotonaan. Kotona tehtävään lastenhoitotyöhön voidaan liittää myös muita tehtäviä, kuten esimerkiksi ruoanvalmistua tai pyykinpesua.