Palvelut vanhuksille ja vammaisille

AJANKOHTAISTA

AJANKOHTAISTA

23.8.2019

Pk-seudulla tämä on jo arkipäivää ja me ajattelimme tuoda palvelun myös Kymenlaakson perheille.

Kiireisen vanhemman pelastus, Nanny-palvelut.

Venyvätkö työpäiväsi ja tarvitsisit jonkun avuksi lastenhoitoon? Meiltä saat luotettavan ja ammattitaitoisen työntekijän helpottamaan kiireistä lapsiperhe-arkeasi. Voimme hakea lapsesi päivähoidosta/koulusta/harrastuksista ja olla hänen kanssaan kunnes pääset töistä. Tai vastaavasti saattaa hänet turvallisesti aamulla matkaan ja valmistaa aamiaisen, jos sinun pitää olla aikaisin menossa.

Voimme mennä yhdessä leikkipuistoon tai käydä vaikka retkellä, pyöräilemässä tai mitä tahansa lapsesi toivookaan. Tarvittaessa valmis päivällinen odottaa perhettänne kun saavut työpäivän jälkeen kotiin.

Kysy lisää Nanny-palvelusta numerosta 044 243 9099 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@kaakonhoiva.fi  ja mietitään yhdessä juuri teidän perheellenne sopiva palvelukokonaisuus sekä työntekijä.

Hinnat alkaen 30 eur/tunti.

 

 

 

Kaakon Hoiva löytyy Kymsoten yksityisten koti-ja tukipalveluiden tuottajien rekisteristä.

Muistathan, että voit aina valita haluatko käyttää kunnallista vai yksityiseltä palveluntuottajaa. Kymsote voi myöntää palvelun tarvitsijalle palvelusetelin, jolla tämä voi ostaa palvelun Kymsoten hyväksymiltä palveluntuottajilta. Voit myös saada palvelun maksusitoumuksella tai ostopalveluna.